..Navigáció..

Diploma kötésDiploma kötésDiploma kötésDiploma kötésDiploma kötésDiploma kötés

A szakdolgozat kötésről:

A szakdolgozat kötést rövid határidővel klasszikus kivitelben gyorsan: fekete, mélykék, barna, zöld, fehér műbőr színekben tudjuk bekötni. Ezekre az  anyagokra a megrendeléseket garantált egy órás elkészüléssel is vállaljuk, de amennyiben Önnek másféle színű borítóval kellene a kötés, úgy azt 3-4 napos határidő mellett 30 féle bőr, 15 féle vászon és 10 féle plüss anyagba is el tudjuk készíteni. Igény szerint bármilyen feliratozással 10-800 oldalas terjedelemig.

Azonnali kötésre nálunk mindig van lehetőség, előzetesen egyeztetett időpont nélkül. Áprilisban és májusban vasárnap is fixen nyitva vagyunk vasárnap is este 17-19 óráig. Vasárnapi illetve ünnepnapi szakdolgozat kötésre bejelentkezni csak akkor szükséges erre az időpontra, amikor fixen nem vagyunk nyitva.

Gyakori kérdés, hogy nem megy-e a minőség rovására a gyorsaság? Természetesen nem. Mi a helyszínen kötjük a szakdolgozatokat és mivel nagy tapasztalattal rendelkezünk, rendszeresen előre dolgozunk a leadási határidők közeledtével. Így Ön gyorsan, garantáltan tökéletes minőségű és elegáns diplomát kap kézhez minden esetben.

Diploma kötéseinket mindegyik felsőoktatási intézmény elfogadja. Természetesen betartjuk az iskolánként változó formai követelményeket.

A szakdolgozatokat színes lézernyomtatókkal nyomtatjuk a tökéletes minőség érdekében. Természetesen csak a színes oldalakért kell színes árat fizetnie. Nyomtatás alkalmával Ön választani tud a normál papír (80gr) és az exklúzív megjelenést biztosító vastagabb lézerpapír (100gr) közül. Szakdolgozat kötéshez a fekete-fehér nyomtatás 15 Ft/oldal, színes nyomtatás 85 Ft/oldal-ba kerül. Csak a színes oldalak nyomtatásáért kell színes árat fizetni.

Szakdolgozat vagy diploma kötés alkalmával nálunk mindent egy helyen el tud intézni. Doktori disszertációk esetén tézisfüzetek készítését is vállaljuk vastagabb fedőlappal, hajtogatással és tűzéssel együtt.

ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS

A 11.00-ig elkészült dolgozatokat, igény szerint, az egész ország területére másnapra kiszállítjuk. A pénteken leadott megrendelések kiszállítását hétfőre, illetve a következő munkanapon tudjuk teljesíteni. A kiszállítás díja egységesen 2500 Ft, melyet a futárnál utánvéttel kell megfizetni. A szakdolgozat kiszállítása nem tartozik bele az elkészülési időbe.

 

Tervrajz nyomtatás

Szakdolgozat kötés alkalmával tervrajzok nyomtatását is el tudjuk vállalni fekete-fehér, vagy színes kivitelben. Kötészeti módszerünk lehetővé teszi tervrajtartó tasak elhelyezését a bekötött dolgozatban, ebben az esetben a dolgozat és a tervrajzok együttes vastagsága nem haladhatja meg a 3 cm-t. Az ennél vastagabb melléklettel rendelkező dolgozatok számára építünk melléklettartós szakdolgozatot, mely tartalmazza a fő tartalmi rész külön bekötését és azt a tokot, amibe a fő rész és a tervrajzok bele kerülnek. Ezeket a szakdolgozatokat egyedi méretük miatt 2 napos határidővel tudjuk elkészíteni.  Ára 8500 Ft.

 

Diplomakötést rendelhet személyesen az üzletben, online felületünkön, vagy e-mailen keresztül is. Előrendelésnél a kötés időtartama 15 perc alá csökken. Kérem adjon meg egy telefonos elérhetőséget, melyen elérjük, ha valami nem világos számunkra. Szakdolgozatok nyomtatásánál a fekete-fehér oldalak 15 Ft-ba, színes oldalak 85 Ft.-ba kerülnek. Az e-mailben küldött rendeléseknél kérem készítsen egy fedlaptervet (ez alapján előre elkészítjük a borítót), adja meg hány példányt szeretne, illetve minden Ön által szükséges információt. Amennyiben velünk nyomtattatná a dolgozatot, úgy azt is csatolja az email-hez, lehetőleg pdf formátumban.

Természetesen a nem nálunk nyomtatott dolgozatokat is bekötjük.

Szakdolgozat és diploma kötési áraink:
48 órás elkészülés 1890 Ft.
24 órás elkészülés 2290 Ft.
3 órás elkészülés 2890 Ft.
1 órás elkészülés 3490 Ft.

 

 Aranyozás soronként: 500 Ft.
120 lap feletti felár: 500 Ft.
200 lap feletti felár: 700 Ft.
Gerincaranyozás (min. 25 lap esetén alkalmazható): 900 Ft.
Lapcsere már bekötött dolgozatban (utólag): 950 Ft.
CD tartó tok beragasztva: 200 Ft.
CD tartó tok beragasztva, nyomtatva: 350 Ft.
Nyomtatott CD borító kemény tokhoz: 300 Ft.
Háromszög fül (kevés melléklethez) beragasztva: 300 Ft.
Távolságtartó sok melléklet esetén: 900 Ft.
Műanyag háromszög fül 300 Ft
Melléklet tartó bőrtok (csak Baross utcai üzletben): 900 Ft.
Címer gravírozás (csak a Baross utcai üzletben): 750 Ft.
Kék, zöld, barna, fehér borító 490 Ft.

Két mappás szakdolgozat tartó tartó
(tartalmaz egy bekötött dolgozat és egy a tervrajzok,
mellékletek tárolására alkalmas tokot,
elkészülési idő 2 munkanap)

9500 Ft.

 

A/4
Műanyag spirál (120 lapig) 590 Ft.
Műanyag spirál (120 laptól) 790 Ft.
Fém spirál (max. 130 lap) 690 Ft.
Iratsín (sín + elő- és hátlap) 350 Ft.
Fésínes kötés  900 Ft.
Naptár spirálozás 850 Ft.
A/3 (rövid oldal mentén)
Műanyag spirál 750 Ft.
Fém spirál 900 Ft.

 

Spirálozni A5-ös, A4-es és A3-as méretben is tudunk. Áraink az áfát tartalmazzák!

Dokumentumkötési rendszerünk a legerősebb, legbiztonságosabb, legelegánsabb, legrugalmasabb rendszer:

Legerősebb, mert a fém gerinc speciális kialakítása miatt a kötés rendkívül erős, stabil és megbízható.

Legbiztonságosabb, mert csak speciális szétszedő gép használatával szedhető szét.

Legelegánsabb, mert a gerinc külső falai sohasem deformálódnak, a kötés mindig elegáns és tökéletes. A gerincben kiképzett határolók mindenkor megvédik a dokumentációt a hosszában történő elmozdulástól.

Legrugalmasabb, mert bármikor szétköthető, illetve kizárólag csak egyetlen egy elem, a gerinc cseréjével a fedő- és a hátlap újraköthető.