..Navigáció..

Diploma kötésDiploma kötésDiploma kötésDiploma kötésDiploma kötésDiploma kötés

A szakdolgozat kötésről:

A szakdolgozat kötést rövid határidővel klasszikus kivitelben gyorsan: fekete, mélykék, barna, zöld, fehér műbőr színekben tudjuk bekötni. Ezekre az  anyagokra a megrendeléseket garantált egy órás elkészüléssel is vállaljuk, de amennyiben Önnek másféle színű borítóval kellene a kötés, úgy azt 3-4 napos határidő mellett 30 féle bőr, 15 féle vászon és 10 féle plüss anyagba is el tudjuk készíteni. Igény szerint bármilyen feliratozással 10-800 oldalas terjedelemig.

Azonnali kötésre nálunk mindig van lehetőség, előzetesen egyeztetett időpont nélkül. 

Gyakori kérdés, hogy nem megy-e a minőség rovására a gyorsaság? Természetesen nem. Mi a helyszínen kötjük a szakdolgozatokat és mivel nagy tapasztalattal rendelkezünk, rendszeresen előre dolgozunk a leadási határidők közeledtével. Így Ön gyorsan, garantáltan tökéletes minőségű és elegáns diplomát kap kézhez minden esetben.

Diploma kötéseinket mindegyik felsőoktatási intézmény elfogadja. Természetesen betartjuk az iskolánként változó formai követelményeket.

A szakdolgozatokat színes lézernyomtatókkal nyomtatjuk a tökéletes minőség érdekében. Természetesen csak a színes oldalakért kell színes árat fizetnie. Nyomtatás alkalmával Ön választani tud a normál papír (80 gr.) és az exkluzív megjelenést biztosító vastagabb lézerpapír (100 gr.) közül. Szakdolgozat kötéshez a fekete-fehér nyomtatás 40 Ft/oldal, színes nyomtatás 140 Ft/oldal-ba kerül. Csak a színes oldalak nyomtatásáért kell színes árat fizetni.

Szakdolgozat vagy diploma kötés alkalmával nálunk mindent egy helyen el tud intézni. Doktori disszertációk esetén tézisfüzetek készítését is vállaljuk vastagabb fedőlappal, hajtogatással és tűzéssel együtt.

ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS

A 11.00-ig elkészült dolgozatokat, igény szerint, az egész ország területére másnapra kiszállítjuk. A pénteken leadott megrendelések kiszállítását hétfőre, illetve a következő munkanapon tudjuk teljesíteni. A kiszállítás díja egységesen 3200 Ft, melyet a futárnál utánvéttel kell megfizetni. A szakdolgozat kiszállítása nem tartozik bele az elkészülési időbe.

 

Tervrajz nyomtatás

Szakdolgozat kötés alkalmával tervrajzok nyomtatását is el tudjuk vállalni fekete-fehér, vagy színes kivitelben. Kötészeti módszerünk lehetővé teszi tervrajtartó tasak elhelyezését a bekötött dolgozatban, ebben az esetben a dolgozat és a tervrajzok együttes vastagsága nem haladhatja meg a 3 cm-t. Az ennél vastagabb melléklettel rendelkező dolgozatok számára építünk melléklettartós szakdolgozatot, mely tartalmazza a fő tartalmi rész külön bekötését és azt a tokot, amibe a fő rész és a tervrajzok bele kerülnek. Ezeket a szakdolgozatokat egyedi méretük miatt 3 munkanapos határidővel tudjuk elkészíteni.  Ára 16.000 Ft.

 

Diplomakötést rendelhet személyesen az üzletben, online felületünkön, vagy e-mailen keresztül is. Előrendelésnél a kötés időtartama 15 perc alá csökken. Kérem adjon meg egy telefonos elérhetőséget, melyen elérjük, ha valami nem világos számunkra. Szakdolgozatok nyomtatásánál a fekete-fehér oldalak 40 Ft-ba, színes oldalak 140 Ft.-ba kerülnek. Az e-mailben küldött rendeléseknél kérem készítsen egy fedlaptervet (ez alapján előre elkészítjük a borítót), adja meg hány példányt szeretne, illetve minden Ön által szükséges információt. Amennyiben velünk nyomtattatná a dolgozatot, úgy azt is csatolja az email-hez, lehetőleg pdf formátumban.

Természetesen a nem nálunk nyomtatott dolgozatokat is bekötjük.

Szakdolgozat és diploma kötési áraink:
48 órás elkészülés 4490 Ft.
24 órás elkészülés 4990 Ft.
3 órás elkészülés 5490 Ft.
1 órás elkészülés 5990 Ft.

 

 Aranyozás soronként: 900 Ft.
120 lap feletti felár: 700 Ft.
200 lap feletti felár: 900 Ft.
Gerincaranyozás (min. 25 lap esetén alkalmazható): 1200Ft.
Lapcsere már bekötött dolgozatban (utólag):  1400 Ft.
CD tartó tok beragasztva: 300 Ft.
CD tartó tok beragasztva, nyomtatva: 500 Ft.
Nyomtatott CD borító kemény tokhoz: 400 Ft.
Háromszög fül (kevés melléklethez) beragasztva: 500 Ft.
Távolságtartó sok melléklet esetén: 1200 Ft.
Melléklet tartó bőrtok: 1200 Ft.
Kék, zöld, fehér, barnás-bordós borító 790 Ft
Melléklet tartó bőrtok: 900 Ft.
Címer, logó aranyozás: 900 Ft.
Prémium papír 20 Ft

Két mappás szakdolgozat tartó tartó
(tartalmaz egy bekötött dolgozat és egy a tervrajzok,
mellékletek tárolására alkalmas tokot,
elkészülési idő 3 munkanap)

16000 Ft.

 

A/4
Műanyag spirál (120 lapig) 900 Ft.
Műanyag spirál (120 laptól) 1400 Ft.
Fém spirál (max. 130 lap) 1200 Ft.
   
Fésínes kötés  1500 Ft.
Naptár spirálozás 1000 Ft.
A/3 (rövid oldal mentén)
Műanyag spirál 1200 Ft.
Fém spirál 1400 Ft.

 

Spirálozni A5-ös, A4-es és A3-as méretben is tudunk. Áraink az áfát tartalmazzák!

Dokumentumkötési rendszerünk a legerősebb, legbiztonságosabb, legelegánsabb, legrugalmasabb rendszer:

Legerősebb, mert a fém gerinc speciális kialakítása miatt a kötés rendkívül erős, stabil és megbízható.

Legbiztonságosabb, mert csak speciális szétszedő gép használatával szedhető szét.

Legelegánsabb, mert a gerinc külső falai sohasem deformálódnak, a kötés mindig elegáns és tökéletes. A gerincben kiképzett határolók mindenkor megvédik a dokumentációt a hosszában történő elmozdulástól.

Legrugalmasabb, mert bármikor szétköthető, illetve kizárólag csak egyetlen egy elem, a gerinc cseréjével a fedő- és a hátlap újraköthető.