..Navigáció..

Diploma kötésDiploma kötésDiploma kötésDiploma kötésDiploma kötésDiploma kötés

A szakdolgozat kötésről:

A szakdolgozatokat és diplomamunkákat, rövid határidővel klasszikus kivitelben gyorsan: fekete, mélykék, barna, zöld, fehér műbőr, vagy vannak feláras színekben kék szövet, pink, arany, ezüst és világoszöld borítóink, melyeket mélydombor nyomással arany vagy ezüst színben készítjük. Ezekre az  anyagokra a megrendeléseket garantált egy órás elkészüléssel is vállaljuk, de amennyiben Önnek másféle színű borítóval kellene a kötés, úgy azt 2 napos határidő mellett 30 féle bőr, 15 féle vászon és 10 féle plüss anyagba is el tudjuk készíteni. Igény szerint bármilyen feliratozással 10-800 oldalas terjedelemig.

Azonnali kötésre nálunk mindig van lehetőség, előzetesen egyeztetett időpont nélkül. Áprilisban és májusban vasárnap is fixen nyitva vagyunk vasárnap is este 17-19 óráig. Vasárnapi illetve ünnepnapi szakdolgozat kötésre bejelentkezni csak akkor szükséges erre az időpontra, amikor fixen nem vagyunk nyitva.

Gyakori kérdés, hogy nem megy-e a minőség rovására a gyorsaság? Természetesen nem. Mi a helyszínen kötjük a szakdolgozatokat és mivel nagy tapasztalattal rendelkezünk, rendszeresen előre dolgozunk a leadási határidők közeledtével. Így Ön gyorsan, garantáltan tökéletes minőségű és elegáns diplomát kap kézhez minden esetben.

Diploma kötéseinket mindegyik felsőoktatási intézmény elfogadja. Természetesen betartjuk az iskolánként változó formai követelményeket.

A szakdolgozatokat színes lézernyomtatókkal nyomtatjuk a tökéletes minőség érdekében. Természetesen csak a színes oldalakért kell színes árat fizetnie. Nyomtatás alkalmával Ön választani tud a normál papír (80gr) és az exklúzív megjelenést biztosító vastagabb lézerpapír (100gr) közül. Szakdolgozat kötéshez a fekete-fehér nyomtatás 10 Ft/oldal, színes nyomtatás 80 Ft/oldal-ba kerül. Csak a színes oldalak nyomtatásáért kell színes árat fizetni.

Szakdolgozat vagy diploma kötés alkalmával nálunk mindent egy helyen el tud intézni. Doktori disszertációk esetén tézisfüzetek készítését is vállaljuk vastagabb fedőlappal, hajtogatással és tűzéssel együtt.

A 48 órás határidőre leadott szakdolgozat éa diploma kötés megrendeléseket a leadást követő második munkanapon, reggel 8 órára készítjük el.

A 17.00 óráig beérkezett megrendeléseket a következő munkanap reggel 8.00 óráig másnapi elkészüléssel számoljuk. A 18.00 órától zárásig leadott szakdolgozatokat másnap reggelre garantált 3 órás áron tudjuk elkészíteni.

ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS

A 12.00-ig elkészült dolgozatokat, igény szerint, az egész ország területére másnapra kiszállítjuk. A pénteken leadott megrendelések kiszállítását hétfőre, illetve a következő munkanapon tudjuk teljesíteni. A kiszállítás díja egységesen 1500 Ft, melyet a futárnál utánvéttel kell megfizetni.

 

Tervrajz nyomtatás

Szakdolgozat kötés alkalmával tervrajzok nyomtatását is el tudjuk vállalni fekete-fehér, vagy színes kivitelben. Kötészeti módszerünk lehetővé teszi tervrajtartó tasak elhelyezését a bekötött dolgozatban, melybe akár 7 db A/0-ás tervrajz is kényelmesen elhelyezhető, vagy az ennél vastagabb melléklettel rendelkező dolgozatok számára építünk melléklettartós szakdolgozatot, mely tartalmazza a fő tartalmi rész külön bekötését és azt a tokot, amibe a fő rész és a tervrajzok bele kerülnek

 

Diplomakötést rendelhet személyesen az üzletben, online felületünkön, vagy e-mailen keresztül is. Előrendelésnél a kötés időtartama 15 perc alá csökken. Kérem adjon meg egy telefonos elérhetőséget, melyen elérjük, ha valami nem világos számunkra. A dolgozatot nyomtatás előtt formailag átnézzük, így Ön biztosan tökéletes példányt fog kézhez kapni. Szakdolgozatok nyomtatásánál a fekete-fehér oldalak 10 Ft-ba, színes oldalak 80 Ft.-ba kerülnek. Az e-mailben küldött rendeléseknél kérem készítsen egy fedlaptervet (ez alapján előre elkészítjük a borítót), adja meg hány példányt szeretne, illetve minden Ön által szükséges információt. Amennyiben velünk nyomtattatná a dolgozatot, úgy azt is csatolja az email-hez, lehetőleg pdf formátumban.

Természetesen a nem nálunk nyomtatott dolgozatokat is bekötjük.

Szakdolgozat és diploma kötési áraink 1 sor aranyozással:
48 órán belül 1600 Ft.
másnapra 1990 Ft.
3 órán belül 2490 Ft.
1 órán belül 3000 Ft.

 

Minden további aranyozott sor: 300 Ft.
120 lap feletti felár: 400 Ft.
200 lap feletti felár: 600 Ft.
Gerincaranyozás (min. 25 lap esetén alkalmazható): 650 Ft.
Lapcsere már bekötött dolgozatban (utólag): 900 Ft.
CD tartó tok beragasztva: 150 Ft.
CD tartó tok beragasztva, nyomtatva: 250 Ft.
Nyomtatott CD borító kemény tokhoz: 250 Ft.
Irattartó tasak beragasztva: 300 Ft.
Távolságtartó sok melléklet esetén: 800 Ft.
Melléklet tartó tasak: 800 Ft.
Bőrtok: 800 Ft.
Címer gravírozás ( csak a Baross utcai üzletben): 600 Ft.

 

A/4
Műanyag spirál (200 lapig) 390 Ft.
Műanyag spirál (200 laptól) 600 Ft.
Fém spirál (max. 130 lap) 490 Ft.
Iratsín (sín + elő- és hátlap) 250 Ft.
Fésínes kötés  800 Ft.
Naptár spirálozás 650 Ft.
A/3
Műanyag spirál 700 Ft.
Fém spirál 900 Ft.

 

Spirálozni A5-ös, A4-es és A3-as méretben is tudunk. Áraink az áfát tartalmazzák!

Dokumentumkötési rendszerünk a legerősebb, legbiztonságosabb, legelegánsabb, legrugalmasabb rendszer:

Legerősebb, mert a fém gerinc speciális kialakítása miatt a kötés rendkívül erős, stabil és megbízható.

Legbiztonságosabb, mert csak speciális szétszedő gép használatával szedhető szét.

Legelegánsabb, mert a gerinc külső falai sohasem deformálódnak, a kötés mindig elegáns és tökéletes. A gerincben kiképzett határolók mindenkor megvédik a dokumentációt a hosszában történő elmozdulástól.

Legrugalmasabb, mert bármikor szétköthető, illetve kizárólag csak egyetlen egy elem, a gerinc cseréjével a fedő- és a hátlap újraköthető.